Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen

Vacatureoverzicht


Gezocht: journalistiek talent!
Ben jij op zoek naar een journalistieke stageplek waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief? Zoek niet verder, wij hebben namelijk een plek beschikbaar die precies aan deze kenmerken voldoet!
Lees meer
SBA Golf & Groen B.V. zoekt Hoofd Greenkeeper
Voor haar greenkeeping afdeling op Golfbaan Het Rijk van Sybrook te Enschede per direct op zoek naar een fulltime Hoofd Greenkeeper
Lees meer
Ajax is op zoek naar een Terreinmedewerker voor sportpark de Toekomst
Lees meer
FC Utrecht zoekt senior Groundsman
Lees meer
VGR Groep zoekt vertegenwoordiger
VGR Groep zoekt een vertegenwoordiger voor de regio Midden en Noord-Nederland; een gebiedsgrootte van ongeveer 250 relaties.
Lees meer
Sportbedrijf Arnhem zoekt een eerste medewerker onderhoud Buitensport
Lees meer
Diverse vacatures bij Vredo
Lees meer
Verhoeve Watertechniek zoekt beregeningsmonteur!
Verhoeve watertechniek is één van de marktleiders in NL en BE op gebied van irrigatie op golfbanen, sportvelden, tuinen/parken en waterkunstwerken.
Lees meer
Elektromonteur gezocht Aquaco B.V.
De ideale baan voor een MBO'er met een afgeronde elektrotechnische opleiding niveau 4 en enige erkervaring. Weet jij van aanpakken en kun je zowel zelfstandig als in teamverband nauwkeurig werken ? Lees hier het volledige functieprofiel. Solliciteren ? Mail je sollicitatiebrief en CV naar Denise Peters, d.peters@aquaco.nl
Lees meer
Quercus zoekt European Tree Worker voor de vestiging in Zoeterwoude
Quercus Boomverzorging BV is op zoek naar een ETW-er voor een structurele vergroting van ons bedrijf. Bij ons zijn ETW- ers niet alleen boomverzorgers, maar ook de kartrekkers op het werk. Wij zijn een hoogwaardig bedrijf dat aangesloten is bij de VHG en VCA**, ISO 9001 en Groenkeur gecertificeerd.
Lees meer
VACATURES